Follow Us

ANDA BOLEH BERKONGSI APA SAJA YANG ADA DIDALAM BLOG INI TANPA BATASAN DAN TANPA MEMINTA KEBENARAN DARI TUAN TANAH. KUNJUNGAN ANDA AMAT DIHARGAI. SILA DATANG LAGI...
Aku dilahirkan bukan untuk mempelajari atau menulis, bukan jua untuk memahami atau mendalami, bukan sekadar menerima atau memberi.Tetapi mempelajari, menulis, memahami, mendalami, menerima, memberi juga segala perilaku diri adalah untukku beribadah
save palestian

Kuasa make up

Orang cina memang pandai make up dari muka x cun sampai jadi cun, dari x comei sampai jadi comei.
yang heran muka org laki pn boleh jadi mcm pempuan plak 2. memang pandai lah dia  orang ni make up. Hanya 1 pekataan saje yang boleh aku sebut bila tengok budak laki ni dimake up kan. iaitu perkataan 'WOW'. Jom kita tengok macam mana tranfomasi dari muka lelaki ke muka budak pempuan yang cute....

Proses pemulaan

Part letak foundation untuk nampak kulit licin
 warnakan hidung dengan tone yang berbeza untuk bagi hidung nampak mancung, 
kemudian buat eye shadow dekat area mata plak
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Taraaaaaaaaa......
"WOW" cantik x???? memang cantik huhuhu..
hanya dengan kuasa make up blh merubah wajah budak laki ni...
 


Share/Bookmark

0 comments:

Post-Post Menarik

2leep.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Created by myxxppxx

Popular Posts

..